SUMMIT-UL DIRECTORILOR EXECUTIVI

AI CASELOR DE AJUTOR RECIPROC

 

18-21 ianuarie 2009 ●Key West, Florida

 

Cosponsorizat de:

Liga Caselor de Ajutor Reciproc din Delaware

Asociaţia Caselor de Ajutor Reciproc din Maryland şi Districtul Columbia

 

Liga Caselor de Ajutor Reciproc din New Jersey

Asociaţia Caselor de Ajutor Reciproc din Pennsylvania

Liga Caselor de Ajutor Reciproc din Virginia de Vest

Asociaţia Naţionalǎ a Caselor de Ajutor Reciproc

 

 

SUMMIT-UL DIRECTORILOR EXECUTIVI

 AI CASELOR DE AJUTOR RECIPROC

 

18-21 ianuarie 2009 ●Key West, Florida

 

Investeşte în a fi cel mai bun! Evadeazǎ de la locul tǎu de muncǎ agitat pentru a te concentra asupra realizǎrilor casei tale de ajutor reciproc. Summit-ul Directorilor Executivi oferǎ un cadru destins unde poţi discuta despre oportunitǎţi de dezvoltare, chestiuni economice instabile, actualizǎri reglementare şi responsabilitǎţi de conducere.

 

SESIUNI EDUCATIONALE

Supravieţuire şi succes: O nouǎ erǎ a serviciilor financiare

Mark Sievewright, Fiserv

Undele de şoc resimţite datoritǎ crizei creditelor au schimbat fundamental sectorul serviciilor financiare. Ceea ce nu s-a schimbat este nevoia pentru casele de ajutor reciproc de a-şi continua strategiile pozitive de dezvoltare. Unele dintre problemele-cheie cu care se confruntǎ liderii caselor de ajutor reciproc le par familiare. Cum vor ieşi casele de ajutor reciproc din aceastǎ perioadǎ de schimbare cu consecinţe pe termen lung? Cum se schimbǎ membrii şi canalele de furnizare? Cum poţi sǎ concurezi eficient? Ce strategii vor ajuta casele de ajutor reciproc sǎ se dezvolte? Aceastǎ sesiune va prezenta tendinţe, analize şi idei cu privire la aceste subiecte-cheie.

 

Consiliul Director şi managementul CAR-ului dvs.: Chestiuni de ultimǎ orǎ cu privire la resposabilitǎţi fiduciare şi conducere

Chris Pippett, Firma de Avocaturǎ Saul Ewing

Rick Wargo, Asociaţia Caselor de Ajutor Reciproc din Pennsylvania

Descoperiţi modalitǎţi eficiente pentru echipa dvs. de conducere şi consiliul director de a trata obligaţiile fiduciare şi problemele de conducere. Veţi învǎţa despre probleme speciale cu care vǎ puteţi confrunta în cazul tranzacţiilor de fuziune, dreptul de a cunoaşte situaţia financiarǎ a terţilor sau aşa numitele preluǎri ostile. Discutaţi despre strategii practice pentru identificarea conflictelor de interes şi izolarea conflictelor dintr-o tranzacţie. Chiar dacǎ nu prevedeţi activitǎţi de fuziune, veţi afla îndrumǎri utile cu privire la probleme legate de consiliul director, management şi conducere.

 

Talent, beneficii şi bilanţul dvs.

Michael Downey, Grupul Mutual  al Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc

Cum puteţi utiliza opţiuni de investiţii netradiţionale pentru a recruta, a reţine şi a recompensa cadrele de conducere cheie? Exploraţi moduri de a oferi pachete de beneficii atractive pentru cadrele de conducere, precum şi compensarea obligaţiilor tot mai mari pentru asigurǎrile de sǎnǎtate, indemnizaţii de sǎnǎtate pentru pensionari şi planuri de economii 401-K. Discutaţi despre strategii pentru alinierea programelor de beneficii la interesele pe termen lung ale casei dvs. de ajutor reciproc. Aflaţi cum sǎ proiectaţi şi sǎ finanţaţi cu succes programe neagreate.

 

Poziţionarea casei dvs. de ajutor reciproc în mediul economic actual

Steve Rick, Asociaţia Naţionalǎ a Caselor de Ajutor Reciproc

Steve va prezenta o analizǎ a modului în care casele de ajutor reciproc rǎspund provocǎrilor actuale legate de credite şi locuinţe. Aflaţi despre seria de factori care conduc la moartea sectorului bancar de investiţii. Discutaţi despre ceea ce rezervǎ viitorul cu privire la preţurile imobilelor, economie şi în final creşterea economiilor şi a împrumuturilor pentru casele de ajutor reciproc. 

 

Actualizare reglementarǎ

Jane Walters, Asociaţia Naţionalǎ a Caselor de Ajutor Reciproc

Aflaţi despre subiectele fierbinţi şi prioritǎţile Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc în ceea ce priveşte conformarea caselor de ajutor reciproc faţǎ de reguli. Înţelegeţi cum pot sǎ afecteze problemele de reglementare casa dvs. de ajutor reciproc.

 

VORBITORI

 

Mark Sievewright este prim-vicepreşedinte al departamentului de marketing şi vânzǎri pentru persoane juridice la Fiserv, unul dintre principalii furnizori de soluţii de management al informaţiei pentru sectorul financiar. El ţine discursuri la evenimente şi conferinţe legate de serviciile financiare în întreaga lume. Anterior, a fost preşedinte şi director executiv al TowerGroup, un furnizor de top de servicii de cercetare şi consultanţǎ legate de tehnologia informaţiei.

 

Steven W. Rick este economist-şef al Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc. El realizeazǎ cercetǎri economice, predǎ la şcoli şi conferinţe ale caselor de ajutor reciproc şi scrie articole pentru publicaţiile Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc. Steve organizeazǎ sesiuni de planificare strategicǎ pentru consiliile directoare ale caselor de ajutor reciproc şi a scris un manual despre gestionarea activelor şi pasivelor. El este de asemenea membru al corpului profesoral al departamentului de economie din cadrul Universitǎţii Wisconsin-Madison.

 

Jane A. Walters, director al Regiunii Capitale II a Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc, este responsabilǎ de programul de  supraveghere şi examinare a caselor de ajutor reciproc din Delaware, Districtul Columbia, Maryland, New Jersey, Pennsylvania, Virginia şi Virginia de Vest. Anterior, a fost director executiv adjunct al Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc şi director regional al Regiunii II, Regiunii VI şi Regiunii V.

 

Michael Downey este un specialist în beneficii pentru cadrele de conducere şi lucreazǎ pentru Grupul Mutual al Asociaţiei Naţionale a Caselor de Ajutor Reciproc, o companie specializatǎ în design, implementare, finanţare şi sprijin administrativ pentru programele de beneficii pentru cadrele de conducere din casele de ajutor reciproc. Michael are peste 15 ani de experienţǎ în sprijinirea persoanelor şi a firmelor în ceea ce priveşte managementul succesului financiar, planificarea succesorilor şi beneficii pentru cadrele de conducere.

 

Chris Pippett este partener şi vicepreşedinte al departamentului de afaceri al Firmei de Avocaturǎ Saul Ewing şi preşedinte al grupului de practicǎ a serviciilor financiare. El oferǎ consultanţǎ instituţiilor financiare cu privire la o gamǎ largǎ de chestiuni legate de reglementare, conducerea societǎţilor, afaceri şi imobiliare. El a oferit consultanţǎ conducerilor şi consiliilor directoare ale caselor de ajutor reciproc cu privire la obligaţiile consiliilor directoare, structurǎ, politici şi la gestionarea verificǎrilor efectuate de cǎtre Asociaţia Naţionalǎ a Caselor de Ajutor Reciproc şi autoritǎţile de reglementare statale.

 

Rick Wargo, avocat principal al Asociaţiei Caselor de Ajutor Reciproc din Pennsylvania, oferǎ consultanţǎ şi asistenţǎ juridicǎ Asociaţiei şi companiilor sale afiliate. El este avocat pledant al caselor de ajutor membre în faţa autoritǎţilor legislative, agenţiilor administrative şi instanţelor judecǎtoreşti. Înainte de a se alǎtura Asociaţiei în 1992, Rick a fost jurist în cadrul Departamentului Bancar al Statului Pennsylvania.

 

Sursa: http://training.cuna.org/download/PAC1189_brch.pdf