Vara aceasta Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş  aduce noi surprize membrilor săi. Dacă an de an s-a evidenţiat cu acţiuni de întrajutorare a persoanelor nevoiaşe în preajma sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, cu înfiinţarea fondului de deces – ajutor nerambursabil - pentru familiile membrilor decedaţi şi nu în ultimul rând prin colectarea de carte românească pentru copiii din Transnistria, CAR Credit Teiuş inaugurează în 31 august, orele 14.00, Centrul de zi - Clubul membrilor.

Aflat în Teiuş, str. Decebal, nr. 40, Centrul de zi - Clubul membrilor CAR Credit Teiuş oferă gratuit membrilor săi un program zilnic de socializare şi petrecerea a timpului liber, constând în jocuri de Şah, Table, Rummy, acces la internet, vizionarea TV, lectură, conferinţe, educaţie şi prevenţie medicală, reabilitare şi readaptare medico-socială, ş.a.

Recunoscută pentru activitatea ei în judeţ, Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş îşi deschide în data de 5 septembrie 2013, ora 10.00, o nouă sucursală, situată în oraşul Ocna Mureş, str. Nicolae Iorga, nr. 23, în fostul sediu ITL. Obiectivele urmărite de Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş - Sucursala Ocna Mureş privesc aspiraţiile şi necesităţile locuitorilor din Ocna Mureş şi împrejurimi cum ar fi:acordarea de împrumuturi membrilor, constituirea de economii la fondul social, acordarea de  ajutor de deces nerambursabil, precum şi plata rapidă şi  fără comision a  tuturor facturilor de utilităţi.

La Conferinţa Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) din Ottawa au participat aproximativ 2000 de lideri ai caselor de ajutor reciproc din 61 de ţări membre WOCCU. Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) are în componenţa sa reprezentanţi din 101 de ţări, cu 56.000 de uniuni de credit care deservesc peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume.